top of page

Nduja, stærk peber og stracciatella

Nduja er en blød svinepølse krydret med blandt andet chilipeber, som stammer fra Calabrien regionen. Den giver en meget kraftig og spændende smag til pizzaen, som går godt i spænd med det milde fra en stracciatella og det søde/stærke fra en chili honning.

INGREDIENSER

  • Tomatsovs

  • ½ kugle frisk mozzarella

  • Stærk syltet peber eller jalapenos

  • 50 g. nduja

  • Evt. ca. 6 skefulde stracciatella

  • Evt. et drys chili honning

  • Olivenolie

FREMGANGSMÅDE

Step 1

Se opskrift på dej til klassisk pizza her.

Se opskrift på klassisk tomatsovs her.


Step 2

Skær nduja i tynde skiver.

Riv eller skær mozzarellaen i stykker på størrelse med en femkrone.


Step 3

Form pizzaen med hænderne til den har en diameter på 30-33 cm.

Se metode til at forme pizzaen her.


Step 4

Anret pizzaen i følgende rækkefølge

  1. Tomatsovs

  2. Friske mozzarealla

  3. Tynde skiver nduja

  4. Stærk peber eller jalapenos

  5. Drys med olivenolie


Step 5

Bag pizzaen i ovnen.

Se metode til bagning her.


Step 6

Tag pizzaen ud af ovnen og anret den med det samme med:

  1. 6 skefulde stracciatella

  2. Drys med chili honning

  3. Drys evt. med olivenolie

  4. Pynt evt. med frisk basilikum


Se opskrift på chili honning her

Se opskrift på stracciatella her

bottom of page