top of page


Den ultimative guide til begreber i bagning og pizzabagning – forstå fermentering, fordeje og dejteknikker.
Indledning At bage brød og pizza handler ikke kun om at følge en opskrift – det kræver forståelse for de processer og teknikker, der...
Klaus Mosekjær Madsen
18. mar.3 min læsning
Â
Â
Â


Små sorte prikker i dej – hvad betyder det?
Har du nogensinde opdaget små sorte prikker i din langtidshævede dej og tænkt: Er det et problem? God nyhed: Det er et tegn på en...
Klaus Mosekjær Madsen
9. feb.2 min læsning
Â
Â
Â


Sådan Laver Du Den Perfekte Hjemmelavede Pizza – Sund, Sprød og Smagfuld.
Drømmer du om at mestre kunsten at lave den bedste hjemmelavede pizza ? Uanset om du er til klassiske opskrifter, vil prøve en sund pizza...
Klaus Mosekjær Madsen
12. jan.3 min læsning
Â
Â
Â


Sådan bager du den perfekte pizza i gasovn – Tips til sprød bund og vinterbagning
Gasovne til pizza er med god grund populærere.  Men at mestre gasovnen kræver lidt viden og de rette teknikker – især om vinteren, hvor...
Klaus Mosekjær Madsen
5. jan.5 min læsning
Â
Â
Â
bottom of page