top of page

Velkommen til

  • Forfatters billede: Klaus Mosekjær Madsen
    Klaus Mosekjær Madsen
  • 30. nov. 2023
  • 1 min læsning

Første blogindlæg - og det sidste kun om mig! :-)


Tak fordi du kom forbi min hjemmeside. Det er min 3. version af en side om mad.


Første side var bredt funderet omkring alverdens opskrifter. Du kan se mine bedste opskrifter derfra, hvis du kikker under Andre opskrifter her på siden.


Men jeg har altid haft en særlig kærlighed til pizza. Derfor har mine to sidste hjemmesider fokuseret på det - altså pizza!


Det er fascinerende hvor meget man kan nørde med pizza!


først er der pizzadejen, hvor forskellige metoder giver forskellige resultater, fordele og ulemper.


Så er der udstyret - og ikke mindst ovnene, hvor materialer, temperaturer og opvarmningsform også giver stor variation.


Og så er der selvfølgelig fyldet. Pizza kan jo både være en forret, en hovedret og en dessert. Det kan være top eksklusivt med kaviar og hummer, eller i den helt anden grøft med salat og kebab. det kan være meget avanceret eller super enkelt med bare en god tomatsovs og en frisk bøffelmozzarella.


Så velkommen til pizzaens univers!


/Klaus Mosekjær Madsen


ree


 
 
 

2 kommentarer


bent.rie
5 timer siden

Hej jeg faldt over følgende ovn, Gino Vesuvio 14'' Gas kender du den og kan den anbefales.

Mvh

Bent

Synes godt om

Henrik Bo Carlsen
Henrik Bo Carlsen
24. jul.

Hej Pizzamand!

Jeg nørder med pizza som du, nu på 30. År, men dine designpizzaer må jeg tage hatten af for.

Enig i mange af dine analyser og tests…min Effeuno er bare god, og min Rockbox kører stadig suverænt.

Ser du har hus i Sverige som vi, og et løft for min pizzakunnen kom fra et par drenge i Falkenberg, der driver et pizzeria med Napolitansk pizza i et gadekryds ved et bilværksted: check https://lillanapoli.se ……..de har lavet en fin bog, har netbutik…..og pizzeriaet er en køretur værd….vi har har ca 80km fra vores hus dertil….man bestiller ikke bord, men et slot i ovnen!


Netop nu er din Thermomixrecept igang på bordet i huset iSverige, med en Electrolux-ovn som…


Synes godt om
bottom of page