top of page
  • Forfatters billedeKlaus Mosekjær Madsen

Velkommen til

Første blogindlæg - og det sidste kun om mig! :-)


Tak fordi du kom forbi min hjemmeside. Det er min 3. version af en side om mad.


Første side var bredt funderet omkring alverdens opskrifter. Du kan se mine bedste opskrifter derfra, hvis du kikker under Andre opskrifter her på siden.


Men jeg har altid haft en særlig kærlighed til pizza. Derfor har mine to sidste hjemmesider fokuseret på det - altså pizza!


Det er fascinerende hvor meget man kan nørde med pizza!


først er der pizzadejen, hvor forskellige metoder giver forskellige resultater, fordele og ulemper.


Så er der udstyret - og ikke mindst ovnene, hvor materialer, temperaturer og opvarmningsform også giver stor variation.


Og så er der selvfølgelig fyldet. Pizza kan jo både være en forret, en hovedret og en dessert. Det kan være top eksklusivt med kaviar og hummer, eller i den helt anden grøft med salat og kebab. det kan være meget avanceret eller super enkelt med bare en god tomatsovs og en frisk bøffelmozzarella.


Så velkommen til pizzaens univers!


/Klaus Mosekjær Madsen




67 visninger0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle

Comments


bottom of page