top of page

Skinke og champignon

Klassikernes klassiker. Men vælg hele skiver skinke frem for små stykker. Det giver en mere blød og frisk smag.

INGREDIENSER

  • 4 skiver skinke

  • 2 håndfulde champignon skåret i skiver

  • Tomatsovs

  • 1 håndfuld frisk mozzarella skåret i små tern

  • 1 håndfuld revet mozzarella

  • Oregano

  • Olivenolie

FREMGANGSMÅDE

Step 1

Se opskrift på dej til klassisk pizza her.

Se opskrift på klassisk tomatsovs her.


Step 2

Skær den friske mozzarella i tern.


Step 3

Form pizzaen med hænderne til den har en diameter på 30-33 cm.

Se metode til at forme pizzaen her.


Step 4

Anret pizzaen i følgende rækkefølge

  1. Tomatsovs

  2. Ost

  3. Skinke

  4. Champignon

  5. Drys med olivenolie


Step 5

Bag pizzaen i ovnen.

Se metode til bagning her.


Step 6

Drys lidt god olivenolie over pizzen.

Giv pizzaen et godt drys tørret oregano.

Pynt evt. med et par blade frisk basilikum.


bottom of page