Klassikernes klassiker. Men vælg hele skiver skinke frem for små stykker. Det giver en mere blød og frisk smag.
INGREDIENSER
4 skiver skinke
2 håndfulde champignon skåret i skiver
Tomatsovs
1 håndfuld frisk mozzarella skåret i små tern
1 håndfuld revet mozzarella
Oregano
Olivenolie
FREMGANGSMÅDE
Step 1
Se opskrift på dej til klassisk pizza her.
Se opskrift på klassisk tomatsovs her.
Step 2
Skær den friske mozzarella i tern.
Step 3
Form pizzaen med hænderne til den har en diameter på 30-33 cm.
Se metode til at forme pizzaen her.
Step 4
Anret pizzaen i følgende rækkefølge
Tomatsovs
Ost
Skinke
Champignon
Drys med olivenolie
Step 5
Bag pizzaen i ovnen.
Se metode til bagning her.
Step 6
Drys lidt god olivenolie over pizzen.
Giv pizzaen et godt drys tørret oregano.
Pynt evt. med et par blade frisk basilikum.