top of page

Salciccia og stærk peber

En af mine favoritter. Salciccia er fantastisk på pizza, og går godt med lidt modspil fra den stærke peber.

INGREDIENSER

  • Ca. 100 g. salciccia

  • 3 hele stærke syltede peber

  • 3 stærke syltede peber skåret i tynde skiver

  • Tomatsovs

  • 1 håndfuld frisk mozzarella i tern

  • 1 håndfuld revet mozzarella

  • 3 blade frisk basilikum

  • 1 løg skåret i tynde ringe

  • Olivenolie

FREMGANGSMÅDE

Salciccia er en italiensk pølse med fersk fars - typisk på svinekød. Jeg foretrækker at bruge den klassiske krydret med fennikel.


Step 1

Se opskrift på dej til klassisk pizza her.

Se opskrift på klassisk tomatsovs her.


Step 2

Tag skindet af din salciccia og rul farsen til små kugler på størrelse med en hasselnød.

Skær den syltede peber i tynde skiver

Skær den friske mozzarealla i tern

Skær løg i tynde ringe


Step 3

Form pizzaen med hænderne til den har en diameter på 30-33 cm.

Se metode til at forme pizzaen her.


Step 4

Fordel tomatsovs over pizzen.

Fordel mozzarella - både frisk og revet.

Fordel salciccia og skiver af syltet peber

Fordel løgringe

Pynt evt. med et par hele syltede peber og frisk basilikum.

Drys lidt olivenolie over pizzaen.


Step 5

Bag pizzaen i ovnen.

Se metode til bagning her.


Step 6

Drys evt. lidt god olivenolie og frisk basilikum over pizzaen.

Spis med det samme.

bottom of page