top of page
Når man komme tomaten på efter osten, får man en helt ny blød og cremet type pizza!
INGREDIENSER
Klassisk pizzadej (se opskrift her)
Klassisk tomatsovs (se opskrift her)
Lidt mere end ½ kugle frisk mozzarella
Olivenolie
Evt. frisk basilikum
FREMGANGSMÅDE
Step 1
Se opskrift på dej til klassisk pizza her.
Se opskrift på klassisk tomatsovs her.
Step 2
Form pizzaen med hænderne til den har en diameter på 30-33 cm.
Se metode til at forme pizzaen her.
Step 3
Riv den friske mozzarella i mindre stykker og fordel over pizzaen.
Fordel tomatsovsen i 5-6 "klatter" oven på osten.
Drys lidt olivenolie over pizzaen.
Step 4
Bag pizzaen i ovnen.
Se metode til bagning her.
Step 5
Drys lidt tørret oregano og evt. lidt ekstra olivenolie og frisk basilikum over pizzaen.
Spis med det samme.
bottom of page