Pizza med kötbullar - det kan næsten ikke blive mere svensk! Men vil man blive i Italien, kan man kalde den en Pizza Polpette al Sugo.
INGREDIENSER
1 kugle dej til klassisk pizza
5-6 spsk. klassisk tomatsovs
Ca. 15 små köttbullar (lav dem selv eller køb dem i Ikea)
Ca. ½ kugle frisk mozzarella
2 håndfulde friskrevet parmesan
1 håndfuld persille
Olivenolie
FREMGANGSMÅDE
Step 1
Se opskrift på dej til klassisk pizza her.
Se opskrift på klassisk tomatsovs her.
Step 2
Skær den friske mozzarella i små stykker.
Riv parmesanen fint.
Hak persillen fint.
Varm kötbullarne på en pande så de kan komme varme på pizzaen.
Step 3
Form pizzaen med hænderne til den har en diameter på 30-33 cm.
Se metode til at forme pizzaen her.
Step 4
Fordel de varme köttbullar på pizzaen.
Drys tomatsovsen over köttbullarne og pizza.
Drys en håndfuld friskrevet parmesan over pizzaen.
Drys den friske mozzarella over pizzaen.
Drys lidt olivenolie over pizzaen.
Step 5
Bag pizzaen i ovnen.
Se metode til bagning her.
Step 6
Drys en håndfuld friskrevet parmesan over pizzaen.
Drys finthakket persille over pizzaen.
Drys lidt god olivenolie over pizzaen.
Spis med det samme.