En lidt smukkere version af klassikeren.
INGREDIENSER
1 kugle klassisk pizzadej
Klassisk tomatsovs
3 store fed hvidløg
12-15 blade frisk oregano (kan erstattes af basilikum)
Olivenolie
FREMGANGSMÅDE
Step 1
Se opskrift på dej til klassisk pizza her.
Se opskrift på klassisk tomatsovs her.
Step 2
Skær hvidløget i tynde skiver.
Step 3
Form pizzaen med hænderne, til den har en diameter på 30-33 cm.
Se metode til at forme pizzaen her.
Step 4
Fordel tomatsovs over pizzaen.
Placer hvidløget i små cirkler af 5-6 skiver, så de ligner blomster.
Placer oreganoblade i små klaser af 3 blade.
Drys lidt olivenolie over pizzaen.
Step 5
Bag pizzaen i ovnen.
Se metode til bagning her.
Step 6
Drys lidt god olivenolie over pizzaen.
Spis evt. med det samme, men Marinara er en af de pizzatyper, som også kan tåle at stå lidt før den bliver spist.