top of page

Pizza Marinara

En lidt smukkere version af klassikeren.

INGREDIENSER

  • 1 kugle klassisk pizzadej

  • Klassisk tomatsovs

  • 3 store fed hvidløg

  • 12-15 blade frisk oregano (kan erstattes af basilikum)

  • Olivenolie

FREMGANGSMÅDE

Step 1


Step 2

  • Skær hvidløget i tynde skiver.


Step 3

  • Form pizzaen med hænderne, til den har en diameter pÃ¥ 30-33 cm.

  • Se metode til at forme pizzaen her.


Step 4

  • Fordel tomatsovs over pizzaen.

  • Placer hvidløget i smÃ¥ cirkler af 5-6 skiver, sÃ¥ de ligner blomster.

  • Placer oreganoblade i smÃ¥ klaser af 3 blade.

  • Drys lidt olivenolie over pizzaen.


Step 5


Step 6

  • Drys lidt god olivenolie over pizzaen.

  • Spis evt. med det samme, men Marinara er en af de pizzatyper, som ogsÃ¥ kan tÃ¥le at stÃ¥ lidt før den bliver spist.

bottom of page