top of page

Pizza formet som en fisk

Fisk to gange om ugen - nu er det aldrig mere et problem!

INGREDIENSER

  • 1 kugle pizzadej til klassisk pizza (se opskrift her)

  • Tomatsovs (se opskrift her)

  • En lille hÃ¥ndfuld persille

  • Hvidløgsolie

  • 1 hÃ¥ndfuld frisk mozzarella i tern

  • 1 hÃ¥ndfuld revet mozzarella

  • 1 skive peperoni

  • 1 skive af enden af en sort oliven

  • 1 ring rødløg

FREMGANGSMÅDE

Step 1:

  • Hak persillen groft.

  • Gør hvidløgsolien klar.

  • Skær enden af en sort oliven og placer den inden i en skive rødløg og læg pÃ¥ en skive peperoni (bliver til øjet).


Step 2:

  • Form pizzaen som normalt (se metode her), men gør kanten lidt tyndere end normalt (ca. 1. cm.) og stræk til sidst pizzaen sÃ¥ den bliver lidt aflang.


Step 3:

  • Med tommelfinger og pegefinger presset kanten pÃ¥ den sidste 1/3 af pizzaen sammen, sÃ¥ du har en stor cirkel og en mindre.

  • Skær et snit i kanten til fiskens mund.

  • Skær 4-5 smÃ¥ snit i kanten pÃ¥ bÃ¥de top og bund af den store cirkel, sÃ¥ de svarer til finnerne pÃ¥ en fisk.

  • Skær smÃ¥ snit i kanten pÃ¥ den lille cirkel.


Step 4:

  • Placer hakket persille pÃ¥ midten af den lille cirkel.

  • Læg 3-4 tern frisk mozzarella oven pÃ¥ persillen og drys med hvidløgsolie.

  • Dæk den store cirkel med tomatsovs.

  • Kom ost over tomatsovsen.

  • Placer fiskeøjet af peperoni, oliven og rødløg.

  • Drys lidt olivenolie over osten.


Step 4:


Step 5:

  • Spis med det samme.



bottom of page