Fisk to gange om ugen - nu er det aldrig mere et problem!
INGREDIENSER
1 kugle pizzadej til klassisk pizza (se opskrift her)
Tomatsovs (se opskrift her)
En lille håndfuld persille
Hvidløgsolie
1 håndfuld frisk mozzarella i tern
1 håndfuld revet mozzarella
1 skive peperoni
1 skive af enden af en sort oliven
1 ring rødløg
FREMGANGSMÅDE
Step 1:
Hak persillen groft.
Gør hvidløgsolien klar.
Skær enden af en sort oliven og placer den inden i en skive rødløg og læg på en skive peperoni (bliver til øjet).
Step 2:
Form pizzaen som normalt (se metode her), men gør kanten lidt tyndere end normalt (ca. 1. cm.) og stræk til sidst pizzaen så den bliver lidt aflang.
Step 3:
Med tommelfinger og pegefinger presset kanten på den sidste 1/3 af pizzaen sammen, så du har en stor cirkel og en mindre.
Skær et snit i kanten til fiskens mund.
Skær 4-5 små snit i kanten på både top og bund af den store cirkel, så de svarer til finnerne på en fisk.
Skær små snit i kanten på den lille cirkel.
Step 4:
Placer hakket persille på midten af den lille cirkel.
Læg 3-4 tern frisk mozzarella oven på persillen og drys med hvidløgsolie.
Dæk den store cirkel med tomatsovs.
Kom ost over tomatsovsen.
Placer fiskeøjet af peperoni, oliven og rødløg.
Drys lidt olivenolie over osten.
Step 4:
Bag pizzaen i ovnen (Se metode til bagning her).
Step 5:
Spis med det samme.