top of page

Pizza bolognese

Pizza bolognese med kødsovs, mozzarella og tomatsovs

INGREDIENSER

  • 1 håndfuld frisk mozzarella i tern

  • 1 håndfuld revet mozzarella

  • Tomatsovs

  • Kødsovs

  • Olivenolie (evt. med hvidløg)

  • Frisk basilikum

  • Tørret oregano

FREMGANGSMÅDE

Step 1

Se opskrift på dej til klassisk pizza her.

Se opskrift på klassisk tomatsovs her.


Step 2

Riv eller skær den friske mozzarella i små tern.

Gør kødsovsen klar (se opskrift på kødsovs her).

Vask den friske basilikum.


Step 3

Form pizzaen med hænderne til den har en diameter på 30-33 cm.

Se metode til at forme pizzaen her.


Step 4

Fordel et meget tyndt lag tomatsovs over pizzaen (ca. halvt så meget som normalt).

Fordel osten over pizzaen.

Læg kødsovsen på pizzaen.

Krydr med salt og peber.

Drys lidt olivenolie over pizzaen (brug evt. olivenolie tilsat revet hvidløg).


Step 5

Bag pizzaen i ovnen.

Se metode til bagning her.


Step 6

Drys lidt tørret oregano og evt. lidt ekstra olivenolie og frisk basilikum over pizzaen.

Spis med det samme.

bottom of page