Pizza bolognese med kødsovs, mozzarella og tomatsovs
INGREDIENSER
1 håndfuld frisk mozzarella i tern
1 håndfuld revet mozzarella
Tomatsovs
Kødsovs
Olivenolie (evt. med hvidløg)
Frisk basilikum
Tørret oregano
FREMGANGSMÅDE
Step 1
Se opskrift på dej til klassisk pizza her.
Se opskrift på klassisk tomatsovs her.
Step 2
Riv eller skær den friske mozzarella i små tern.
Gør kødsovsen klar (se opskrift på kødsovs her).
Vask den friske basilikum.
Step 3
Form pizzaen med hænderne til den har en diameter på 30-33 cm.
Se metode til at forme pizzaen her.
Step 4
Fordel et meget tyndt lag tomatsovs over pizzaen (ca. halvt så meget som normalt).
Fordel osten over pizzaen.
Læg kødsovsen på pizzaen.
Krydr med salt og peber.
Drys lidt olivenolie over pizzaen (brug evt. olivenolie tilsat revet hvidløg).
Step 5
Bag pizzaen i ovnen.
Se metode til bagning her.
Step 6
Drys lidt tørret oregano og evt. lidt ekstra olivenolie og frisk basilikum over pizzaen.
Spis med det samme.