top of page

Pizza - maltmel, pære og gorgonzola

Dyb spændende smag fra maltmel og sirup i dejen - passer perfekt sammen med gorgonzola og pære.

INGREDIENSER

  • 250 g. dej fra min opskrift på maltbrød

  • 1 stor pære

  • 1 håndfuld valnødder

  • Gorgonzola

  • 1 halv kugle frisk mozzarella

  • Salt og peber

  • Olivenolie

  • Honning

  • Evt. små, tynde skiver stærk salami

  • Evt. friske krydderurter til pynt

FREMGANGSMÅDE

Step 1


Step 2

  • Skær pæren i tynde skiver.

  • hak valnødder groft.


Step 3

  • Form pizzaen med hænderne til den har en diameter på 30-33 cm.

  • Se metode til at forme pizzaen her.


Step 4

  • Fordel skiver af gorgonzonla, pære og frisk mozzarella over pizzaen (se evt. billede nedenfor).

  • Drys hakkede valnødder (og evt. salami) over pizzaen.

  • Drys lidt olivenolie og krydr med salt og peber.


Step 5

  • Bag pizzaen i ovnen med optimalt set 400 grader over og undervarme, men bager du i en almindelig ovn, så bag ved så høje grader som muligt og MEGET gerne på en pizzasten eller bagestål.

  • Se tips til, hvordan du bager pizzaen her.


Step 6

  • Tag pizzaen ud af ovnen og drys lidt honning over.

  • Pynt evt. med friske krydderurter.

bottom of page