top of page

Frisk basilikum og bøffelmozzarella

Et alternativt bud på en klassisk Margherita.

INGREDIENSER

  • 1 kugle god frisk bøffelmozzarella (eller burrata)

  • Klassisk tomatsovs

  • 1 stor håndfuld friske basilikumblade

  • Olivenolie

  • Balsamico eddike (kan udelades)

  • Pulver at dehydreret tomat (erstat evt. med andet drys)

FREMGANGSMÅDE

Udgangspunktet for opskriften er blomsten af basilikumblade og en god bøffelmozzarella. I denne opskrift pynter jeg med tørret tomat, men kun fantasien sætter grænser. Du kan f.eks. tilføje fint hakkede friske krydderurter og både at friske cherrytomater.


Step 1


Step 2

  • Vask basilikumblade.

  • Tag dehydrerede tomatskiver og blend dem til et fint drys.


Step 3

  • Form pizzaen med hænderne til den har en diameter på 30-33 cm.


Step 4

  • Fordel tomatsovs over pizzaen.

  • Drys lidt olivenolie over pizzaen.


Step 5


Step 6

  • Lad pizzaen køle af et minuts tid.

  • Placer først basilikumblade i en ring på midten af pizzaen.

  • Læg en hel kugle bøffelmozzarella i midten af ringen med basilikumblade.

  • Drys med tørret tomatpulver.

  • Drys med olivenolie og balsamicoeddike.

  • Spis med det samme.

bottom of page