Den perfekte dessertpizza med chokolade og jordbær.
INGREDIENSER
1 kugle pizzadej til klassisk pizza (se opskrift her)
ca. 2 håndfulde jordbær
8 stykker mælkechokolade
Evt. en håndfuld friske urter (her surkløver).
1-2 tsk. sukker
FREMGANGSMÅDE
Step 1:
Vask jordbær (og urter).
Skær jordbær i kvarte.
Step 2:
Form pizzaen med hænderne (se metode her). Men stræk dejen uden at lave en kant (se billede 1 nedenfor).
Fordi der ikke skal være en kant, kan dejen alternativt også rulles ud (se metode her).
Step 3:
Skær 8 snit i kanten af dejen (cirka 5-7 centimeter lange snit).
Placer et stykke chokolade og et kvart jordbær mellem hvert snit.
Fold pizzaen, så den bliver en ottestjerne. Det gøres ved at folde dejen ind over hvert stykke jordbær/chokolade og klemme den godt sammen.
Drys sukker på midten af pizzaen.
Step 4:
Bag pizzaen i ovnen ved optimalt set 375 grader. Men den fungerer også fint i almindelig ovn ved lavere temperatur (Se metode til bagning her)
Step 5:
Kom resten af de kvarte jordbær (og urter) på midten af pizzaen og server med det samme.