Den perfekte pizza efter en god svampetur. Virkelig meget - og god - smag!
INGREDIENSER
½ løg
200 g. svampe (her tragtkantareller og kantareller)
1 spsk. smør
100 g. finthakket salsiccia
Salt og peber
Olivenolie
Evt. friskhakket persille
Evt. friskrevet parmesan
FREMGANGSMÅDE
Step 1
Se opskrift på dej til klassisk pizza her.
Step 2
Hak løget fint.
Rens svampe og hak dem groft.
Step 3
Steg løg og svampe på panden i smør - smag til med salt og peber. Tag det af panden og steg derefter salsiccia på panden til ud har gennemstegte små stykker.
Step 4
Form pizzaen med hænderne til den har en diameter på 30-33 cm.
(se tips til at forme pizzaen her)
Step 5
Fordel de ristede svampe og salsiccia jævnt over pizzaen.
Drys lidt olivenolie ud over.
Step 6
Bag pizzaen i ovnen med optimalt set 425 grader over og undervarme, men bager du i en almindelig ovn, så bag ved så høje grader som muligt og MEGET gerne på en pizzasten eller bagestål.
(Se mine tips til bagning af pizza i almindelig ovn og pizzaovn her)
Step 7
Når kanten på pizzaen har fået en fin farve, tages den ud. Drys evt. med lidt friskhakket persille eller friskrevet parmesan og server med det samme.