top of page

Svampe, løg og salsiccia

Den perfekte pizza efter en god svampetur. Virkelig meget - og god - smag!

INGREDIENSER

  • ½ løg

  • 200 g. svampe (her tragtkantareller og kantareller)

  • 1 spsk. smør

  • 100 g. finthakket salsiccia

  • Salt og peber

  • Olivenolie

  • Evt. friskhakket persille

  • Evt. friskrevet parmesan

FREMGANGSMÅDE

Step 1

Se opskrift på dej til klassisk pizza her.


Step 2

Hak løget fint.

Rens svampe og hak dem groft.


Step 3

Steg løg og svampe på panden i smør - smag til med salt og peber. Tag det af panden og steg derefter salsiccia på panden til ud har gennemstegte små stykker.


Step 4

Form pizzaen med hænderne til den har en diameter på 30-33 cm.

(se tips til at forme pizzaen her)


Step 5

Fordel de ristede svampe og salsiccia jævnt over pizzaen.

Drys lidt olivenolie ud over.


Step 6

Bag pizzaen i ovnen med optimalt set 425 grader over og undervarme, men bager du i en almindelig ovn, så bag ved så høje grader som muligt og MEGET gerne på en pizzasten eller bagestål.

(Se mine tips til bagning af pizza i almindelig ovn og pizzaovn her)


Step 7

Når kanten på pizzaen har fået en fin farve, tages den ud. Drys evt. med lidt friskhakket persille eller friskrevet parmesan og server med det samme.

bottom of page