Bag pizzaen med isterninger, og top den med revet pecorino.
INGREDIENSER
1 kugle dej til klassisk pizza
50 g. isterninger
50-75 g. god pecorino romano (du kan også bruge parmesan)
Peber
Evt. en god moden tomat som er frossen
Evt. frisk skovsyre som pynt
FREMGANGSMÅDE
Step 1
Gør pizzadejen klar (se opskrift på dej til klassisk pizza her).
Vil du pynte med revet frossen tomat, så kom den i fryseren senest dagen inden bagning.
Step 2
Riv pecorino romano på et fint rivejern.
Gør dine isterninger klar, så de 50 g. er fordelt på 5-6 stykker is.
Step 3
Form pizzaen med hænderne til den har en diameter på 30 cm.
Se metode til at forme pizzaen her.
Step 4
Fordel isterningerne over pizzaen (se billede nedenfor).
Step 5
Bag pizzaen i ovnen ved mindst 400 grader.
Se metode til bagning her.
Step 6
SÃ¥ snart pizzaen er ude af ovnen, drysse revet pecorino over pizzaen.
NB: Der skulle gerne være lidt vand tilbage fra isterningerne, som pecorinoen automatisk smelter i.
Step 7
Pynt pizzaen - jeg bruger gerne lidt skovsyre og så river jeg en frosset tomat over pizzaen (på et fint rivejern).
Kværn lidt frisk peber over pizzen.
Step 8
Server med det samme.