top of page

Pizza med fileter af flået tomat

En sjov alternativ måde at sætte tomaten i spil. Som en hvid pizza, hvor man stadig har friske syrlighed fra tomaterne.

INGREDIENSER

  • 1 håndfuld frisk mozzarella i tern

  • 1 håndfuld revet mozzarella

  • 2 hele flåede tomater

  • Salt og peber

  • Olivenolie (evt. med hvidløg)

  • Frisk basilikum

  • Tørret oregano

FREMGANGSMÅDE

Step 1

Se opskrift på dej til klassisk pizza her.


Step 2

Riv eller skær den friske mozzarella i stykker på størrelse med en femkrone.

Skær de flåede tomater i fileter (fjern gerne det inderste hårde kød i tomaten).

Vask den friske basilikum.


Step 3

Form pizzaen med hænderne til den har en diameter på 30-33 cm.

Se metode til at forme pizzaen her.


Step 4

Fordel osten over pizzaen.

Fordel tomatfileter i et pænt mønster på pizzaen.

Pynt med frisk basilikum.

Krydr med salt og peber.

Drys lidt olivenolie over pizzaen (brug evt. olivenolie tilsat revet hvidløg).


Step 5

Bag pizzaen i ovnen.

Se metode til bagning her.


Step 6

Drys lidt tørret oregano og evt. lidt ekstra olivenolie og frisk basilikum over pizzaen.

Spis med det samme.

bottom of page