Asparges og blomster - så bliver det næsten ikke mere forårsagtigt
INGREDIENSER
1 kugle dej til klassisk pizza
5 grønne asparges
1 håndfuld revet mozzarella
½ kugle frisk mozzarella
4 skiver rødløg
Parmaskinke, bresaola eller lignende
Krydderurter til pynt
FREMGANGSMÅDE
Step 1
Gør pizzadejen klar (se opskrift på dej til klassisk pizza her).
Step 2
Vask krydderurter og skær 4 tynde ringe rødløg.
Skær asparges i lange tynde skiver med en kartoffelskræller.
Fold parmaskinke (eller andet kødpålæg) til små blomster.
Step 3
Form pizzaen med hænderne til den har en diameter på 30-33 cm.
Se metode til at forme pizzaen her.
Step 4
Drys først revet mozzarella over pizzaen og fordel derefter små stykker af den friske mozzarella.
Placer asparges, så de danner stilkene til en blomsterbuket.
Placer de 4 skiver rødløg.
Krydder med salt og peber og drys lidt olivenolie over pizzaen.
Step 5
Bag pizzaen i ovnen.
Se metode til bagning her.
Step 6
Når pizzaen er færdigbagt sættes den til afkøling på en rist i 1-2 minuter.
Placer derefter blomster af parmaskinke (eller lignende).
Pynt med krydderurter.
Step 7
Server med det samme.