En pizza, der for os smager af sommerferie og blåbærplukning. Helt fantastisk smag, hvor blåbærerne bevarer deres sødme og friskhed, men stadig når at blive bagt så meget, at de flyder lidt ud på pizzaen.
INGREDIENSER
ca. 3 håndfulde friske blåbær
Gedeost
Frisk salvie
1-2 tsk. sukker
FREMGANGSMÅDE
Step 1
Form pizzaen som normalt (se metode her), men gør kanten lidt tyndere end normalt (ca. 1. cm.)
Step 2
Fordel blåbær over pizzaen.
Fordel den friske salvie og skiver af gedeost.
Drys med sukker.
Step 3
Bag pizzaen i ovnen ved optimalt set 400 grader over og undervarme, men bager du i en almindelig ovn, så bag ved så høje grader som muligt og MEGET gerne på en pizzasten eller bagestål.
Se tips til, hvordan du bager pizzaen her.
Step 4
Spis gerne med det samme.
Tip:
Bag eventuelt uden gedeost og salvie og spis pizzaen sammen med vaniljeis eller flødeskum.