Røget laks og stracciatella på knasende sprød bund.
INGREDIENSER
1 kugle dej til cracker pizza
2 spsk. creme fraiche/cheasy fraiche (evt. blandet op med lidt fløde)
1 håndfuld rucola
1 lille håndfuld frisk basilikum
1/2 pakke parmaskinke
5-6 tsk. god pesto
8 semidried tomater (se opskrift her på siden)
6-8 mini kugler frisk mozzarella
1 spsk. ristede pinjekerner
Olivenolie
Balsamico
Salt og peber
FREMGANGSMÅDE
Step 1
Se opskrift på dej til cracker pizza her:
Step 2
Vask rucola og basilikum.
Rul hver skive parmaskinken sammen.
Riv de små mozzarellakugler over i to.
Rist pinjekernerne til de har fået en gylden farve
Step 3
Rul pizzadejen ud til en cirkel med ca 30-33 cm. diameter.
Se her, hvordan du ruller pizzaen ud.
Step 4
kom et tyndt men dækkende lag creme fraiche på den inderste halvdel af pizzaen.
Drys lidt olivenolie over den yderste halvdel.
Step 5
Bag pizzaen i ovnen ved optimalt set 350-400 grader over og undervarme, men bager du i en almindelig ovn, så bag ved så høje grader som muligt og MEGET gerne på en pizzasten eller bagestål.
Step 6
Når kanten på pizzaen har fået en fin farve, tages den ud og stilles til afkøling på en rist i 2-3 minutter.
Step 5
Fordel først rucola.
Dernæst fordeles parmaskinke, så semidried tomater, så mozzarella og basilikum og til sidst pesto og pinjekerner.
Smag til med salt og peber, olivenolie og balsamicoeddike.
Server med det samme.