Røget laks og stracciatella på knasende sprød bund.
INGREDIENSER
2 spsk. creme fraiche/cheasy fraiche (evt. blandet op med lidt fløde)
50 g. parmesan ost
50. g. gruyere
50 g. gouda
50 g. manchego
2 spsk. god pesto
1 håndfuld ruccola
1 håndfuld vindruer
Olivenolie og balsamico
Salt og peber
FREMGANGSMÅDE
Step 1
Se opskrift på dej til cracker pizza her:
Step 2
Skær osten i helt tynde skiver (f.eks. med kartoffelskræller eller mandolinjern)
Skær vindruer i tynde skiver
Step 3
Rul pizzadejen ud til en cirkel med ca 30-33 cm. diameter.
Se her, hvordan du ruller pizzaen ud.
Step 4
kom et tyndt men dækkende lag creme fraiche på den inderste halvdel af pizzaen.
Drys lidt olivenolie over den yderste halvdel.
Step 5
Bag pizzaen i ovnen ved optimalt set 350-400 grader over og undervarme, men bager du i en almindelig ovn, så bag ved så høje grader som muligt og MEGET gerne på en pizzasten eller bagestål.
Step 6
Når kanten på pizzaen har fået en fin farve, tages den ud og stilles til afkøling på en rist i 2-3 minutter.
Step 5
Anret pizzaen i denne rækkefølge
Fordel pesto over pizzaen
Ost
Ruccola
Vindruer
Lidt salt og peber
Drys med god olivenolie og balsamico