top of page

Cracker pizza med 4 slags ost

Røget laks og stracciatella på knasende sprød bund.

INGREDIENSER

  • 2 spsk. creme fraiche/cheasy fraiche (evt. blandet op med lidt fløde)

  • 50 g. parmesan ost

  • 50. g. gruyere

  • 50 g. gouda

  • 50 g. manchego

  • 2 spsk. god pesto

  • 1 håndfuld ruccola

  • 1 håndfuld vindruer

  • Olivenolie og balsamico

  • Salt og peber

FREMGANGSMÅDE

Step 1

Se opskrift på dej til cracker pizza her:


Step 2

Skær osten i helt tynde skiver (f.eks. med kartoffelskræller eller mandolinjern)

Skær vindruer i tynde skiver


Step 3

Rul pizzadejen ud til en cirkel med ca 30-33 cm. diameter.

Se her, hvordan du ruller pizzaen ud.


Step 4

kom et tyndt men dækkende lag creme fraiche på den inderste halvdel af pizzaen.

Drys lidt olivenolie over den yderste halvdel.


Step 5

Bag pizzaen i ovnen ved optimalt set 350-400 grader over og undervarme, men bager du i en almindelig ovn, så bag ved så høje grader som muligt og MEGET gerne på en pizzasten eller bagestål.


Step 6

Når kanten på pizzaen har fået en fin farve, tages den ud og stilles til afkøling på en rist i 2-3 minutter.


Step 5

Anret pizzaen i denne rækkefølge

  1. Fordel pesto over pizzaen

  2. Ost

  3. Ruccola

  4. Vindruer

  5. Lidt salt og peber

  6. Drys med god olivenolie og balsamico

bottom of page