top of page

Test af Spice Diavola Pro 2,0

Stjerner:

★★★★★

Pris:

2.000 kr.

Opvarmning:

Elektrisk

Et vaffeljern, der faktisk kan bage rigtige pizzaer!

Test af Spice Diavola Pro 2,0

Med en pizzasten på 32-34 cm. kan du stort set lave pizza i almindelig voksenstørrelse. Det kræver dog, at du indstiller sigtekornet pefekt, når du skal placeres pizzaen på pizzastenen.


Ovnen koster ca. 2.000 kr. og har en rigtig biscotto-sten. Den kan faktisk nok nå op til 500 grader. Men trods den gode pizzasten, kommer de 2000w seriøst på arbejde, hver gang man åbner ovnen og alt varmen slippes ud.


Regn ikke med, at du kan lave mere end 2 pizzaer, før du skal give ovnen et pænt stykke tid til at genopvarme.


Og så larmer den en del. Det er ikke mere end en effeuno, men når nu ovnen ligner et forvokset vaffeljern, så kunne man godt få den tanke, at man kunne stille den på spisebordet og sidde og lave pizza sammen. Men i så fald skal man forberede sig på at tale pænt højt!


Så hvad giver jeg den samlet i karakter? Altså - det er en ovn, der trods alt er et niveau over, hvad du kan lave i en almindelig køkkenovn. Men der er stadig meget lang vej til kvaliteten i en Effeuno eller for den sags skyld en af de bedre gasovne. Men den kan reelt godt måle sig med de billige elovne fra Cozze og Salling.


Så hvis man ikke har meget plads, OG kun har brug for at lave få pizzaer ad gangen, OG ikke har mulighed for at stå udenfor med en gasovn, så er det faktisk ikke et helt dumt køb. 


Så alt i alt bliver det til 3 stjerner.


Men en pizza bliver jo aldrig bedre end den dej, den er lavet af. Så tjek mine opskrifter på pizzadej her.

bottom of page