top of page

Test af Le Feu Turtle 2.0 pizzaovn

Stjerner:

★★★★

Pris:

1.000 kr.

Opvarmning:

Gas

Pæn lille ovn, som gør det rigtig godt til prisen.

Test af Le Feu Turtle 2.0 pizzaovn

Da ovnen kom på markedet var det til en pris over Cozze. Men den er faldet markant i pris og er nu en af de billigste på markedet. Samtidig er den med sine træben og fine runde former en flot ovn. Den har dog en tendens til at ruste i åbningen. 


Den u-formede brænder gør et fint arbejde i forhold til pizzabagningen.  Den er dog lidt sværere at styre end Ooniens L-formede brænder. Samtidig er det også lettere at styre afbagningen i Ooni Kodas lidt større ovnrum (40 cm. mod le feus 35 cm) - også fordi ovnåbningen på en Le Feu er relativt lille. Det har betydning fordi jeg ofte bruge "det kolde hjørne" i Oonien, når pizzaen skal bages lidt ekstra uden for meget sidevarme.  Forskellen er ikke enorm, men dog noget man bemærker når man arbejder med den. 


Konklusion. Til prisen på 1.000 kr. får man meget for pengene. Og der er ingen tvivl om, at man bør vælge den frem for en Cozze. I forhold til en Ooni Koda, så er det et personligt valg, om man synes den lidt bedre afbagning i Oonien modsvarer den noget højere pris. 


Derfor får Le Feu samlet fire ud af 5 stjerner.Men en pizza bliver jo aldrig bedre end den dej, den er lavet af. Så tjek mine opskrifter på pizzadej her.

bottom of page