top of page

Test af Emerio Pizzarett pizzaovn

Stjerner:

NUL!!

Pris:

1.000 kr.

Opvarmning:

Elektrisk

Eneste grund til at købe den - den er en perfekt slankekur!

Test af Emerio Pizzarett pizzaovn

En god regel er, at hvis noget ligner legetøj fra et legekøkken, så er det sjældent ret god kvalitet. Og Emerio Pizzarett pizzaovn er absolut ingen undtagelse.


Jeg elsker fondue. Det er super hyggeligt at sidde rundt om bordet og tilberede maden sammen. Så på den måde er tanken bag Emerio pizzaovnen jo god. Men fungerer den? Ja - hvis man gerne vil tabe sig!


Bagetiden i ovnen er ca. 6-8 minutter pr. pizza. Og i betragning af, at hver pizza vil passe fint størrelsesmæssigt til et lille dukkehus, så er det ikke svært at regne ud HVOR lang tid, man skal sidde omkring middagsbordet, hvis man vil være rigtig mæt. 


Så det er måske ovnens størte fordel - den kan faktisk være en god slankekur! For mens tilberedningstiden er nærmest uendelig lang, er slutresultatet ikke meget bedre end end en kiks med to skiver ost man har varmet med en lighter. 


Konklusion: Trods muligheden for at tabe et par kilo, er det en ovn, der helt absolut og aldeles fortjener NUL stjerner.


Selv med verdens bedste pizzadej bliver det ikke godt i den her ovn. Men tjek alligevel mine opskrifter på pizzadej her. 


bottom of page