Test af Effeuno P234HA
Stjerner:
★★★★★
Pris:
7.000 kr.
Opvarmning:
Elektrisk
Fantastisk som de andre fra Effeuno. Men det koster lidt på bagningen, at der er to hylder i den.
Fantastisk som de andre fra ovne fra Effeuno. Men det koster lidt på bagningen, at der er to hylder i den. Det skyldes først og fremmest, at der kun sidder et varmelement i toppen og bunden af ovnen. I den almindelige Effeuno får du derfor både en høj og effektiv opvarmning af stenen OG den eksplosive direkte varme fra varmeelementet. I P234'eren må du enten gå på kompromis med den direkte opvarmning af stenen (øverste hylde) eller den direkte varme fra varmeelementet i toppen (nederste hylde). Det gør reelt at du du aldrig få helt så perfekte forhold som i den klassiske Effeuno.
NB: En god pizza kræver en god dej. Se mine opskrifter på pizzadej her.
Reelt går det så hurtigt at bage en pizza i en klasssisk P134H(A), at du sjældent har brug for to hylder. Så med mindre du har en stor familie og er meget hurtig til at gøre dine pizzaer klar, så vil jeg anbefale at du køber P134HA i stedet.
Konklusion: En fantastisk ovn som alle andre fra Effeuno. Men du får en bedre bagning med kun en hylde, så derfor kun 4 stjerner.
Tekniske specifikationer:
BHD (med håndtag) 55Bx40Hx65D
Pizzasten 35Bx40D cm
Åbning 36 cm.
Vægt 30 kilo
Elforbrug 3400w