top of page

Test af Effeuno P134H

Stjerner:

★★★★(★)

Pris:

6.300 kr.

Opvarmning:

Elektrisk

Fungerer som en drøm. Men overvej p134ha, så du også kan bage brød.

Test af Effeuno P134H

Effeuno er ubetinget er det rigtige valg, hvis man leder efter en elektrisk pizzaovn. Det er super kvalitet - jeg har nu haft min ovn 9 år, og den fungerer fortsat upåklageligt.


Så leder du efter en elektrisk pizzaovn, der kan lave pizza på 90 sekunder, så er svaret Effeuno.


NB: En god pizza kræver en god dej. Se mine opskrifter på pizzadej her.


Tidligere har man kun kunne købe den direkte fra producenten i italien. Men i dag er der mange muligheder for at købe den i Danmark, dog ofte til en højere pris. Så overvej at købe fra fabrikken.


Ovnens ydre mål er 54x59x27 cm. og den vejer 25 kilo. Den er godt isoleret, så den kan fint stå på køkkenbordet uden, at der er fare for brændemærker eller noget. 


Ovnens indre dimmensioner er 35x40x11 cm (bxdxh), og det er helt perfekt til klassisk størrelse pizzaer. Ovnens eneste lille problem er, at ovnrummet er relativt lavt. Det gør, at du ikke kan bruge ovnen til at bage brød, og en calzone risikerer at ramme det øverste varmelegeme. Overvej derfor at købe en Effeuno P134HA, der har et højere ovnrum på 18 cm.. 


Ovnen kan blive op til 509 grader, og både top- og bundvarme kan indstilles separat. Det kan ikke blive bedre.


Skal du have en helt optimal ovn, er det dog vigtigt, at du køber ovnen med en biscotto-sten. Det giver en optimal varmefordeling og varmeafgivelse, der sikrer, at du kan bage rigtig mange pizzaer lige efter hinanden uden at få problemer med ubagt bund. 


Konklusion: Helt fantastisk pizzaovn, hvor alt spiller - både til brød og pizza. Det bliver ikke bedre! Derfor 5 stjerner.


Tekniske specifikationer: 

BHD (med håndtag) 55Bx30Hx65D

Pizzasten 35Bx40D cm.

Åbning 36 cm.

Vægt 25 kilo.

Elforbrug 3000w


bottom of page