top of page

Tomatsovs til deep pan pizza

Mængde:

Til to 30X40 cm. pander

Den perfekte tomatsovs til deep pan - mere tæt og kraftig end sovsen til klassisk pizza.

INGREDIENSER

  • 2 gode dåser hele flåede tomater

  • 70 g. tomatpure

  • 1 tsk. tørret basilikum

  • 1 stk. tørret oregano

  • 1 tsk. salt

  • ½ tsk. tørret timian

  • ½ tsk. friskkværnet peber

  • ½ tsk. sukker

  • ½ tsk. hvidløgspulver

  • ½ tsk. løgpulver

  • ½ tsk. eddike

  • ½ tsk. balsamicoeddike

  • 2 spsk. olivenolie

FREMGANGSMÅDE

  1. Kom de to dåser flåede tomater i et dørslag og lad vandet dryppe fra i ½ times tid. (Det er vigtigt at få noget af væden fra, ellers bliver din pizza for våd).

  2. Nå den flåede tomat er dryppet af komme den i en skål og de øvrige ingredienser tilsættes.

  3. Blend det hele med en stavblender til du har en jævn og fin sovs.

  4. Smag evt. til med salt, peber eddike/sukker, hvis du synes der mangler lidt smag.

  5. Overfør til en lufttæt beholder og brug sovsen inden for 48 timer.

bottom of page