Den perfekte tomatsovs til deep pan - mere tæt og kraftig end sovsen til klassisk pizza.
INGREDIENSER
2 gode dåser hele flåede tomater
70 g. tomatpure
1 tsk. tørret basilikum
1 stk. tørret oregano
1 tsk. salt
½ tsk. tørret timian
½ tsk. friskkværnet peber
½ tsk. sukker
½ tsk. hvidløgspulver
½ tsk. løgpulver
½ tsk. eddike
½ tsk. balsamicoeddike
2 spsk. olivenolie
FREMGANGSMÅDE
Kom de to dåser flåede tomater i et dørslag og lad vandet dryppe fra i ½ times tid. (Det er vigtigt at få noget af væden fra, ellers bliver din pizza for våd).
Nå den flåede tomat er dryppet af komme den i en skål og de øvrige ingredienser tilsættes.
Blend det hele med en stavblender til du har en jævn og fin sovs.
Smag evt. til med salt, peber eddike/sukker, hvis du synes der mangler lidt smag.
Overfør til en lufttæt beholder og brug sovsen inden for 48 timer.