top of page
pizzadej_edited.jpg

Dej der hæver i fælles beholder

Sådan hæver du flere dejkugler i samme beholder

Stram op

Før dejen placeres i beholderen, skal de enkelte kugler strammes op  (se her for metode). 

Pizzadejkugler

Olivenolie

Dæk hver dejkugle med et tyndt lag olivenolie og placer dem derefter i beholderen.

Pizzadejkugle i olivenolie

Dæk til

Dejkuglerne skal placeres i beholderen, så der er en afstand på ca. 3 cm. mellem hver kugle. Dæk derefter beholderen til med film eller et tætsluttende låg.

Tildækning af pizzadejkugler

Hævetid

Hævetiden afhænger af hvor du opbevarer dejen. Sætter du den på køkkenbordet, bør den ikke stå der mere end 3-5 timer. Sætter du den i køleskabet, kan dejen stå op til 3 dage. Men - opbevarer du i køleskabet, skal dejen tages ud et par timer før bagetid.

Hævetid pizzadej
bottom of page