top of page
fryser.jpg

Dej til fryser

Skal din dej en tur i fryseren - så er her metoden.

Stram op

Før dejen placeres i separat beholder og kommes i fryseren, skal de enkelte kugler strammes op  (se her for metode). 

Se desuden her for særlig opskrift på dej til fryseren.

Pizzadejboller

Olivenolie

Dæk hver dejkugle med et tyndt lag olivenolie og placer dem derefter i en separat beholder.

Hvordan man former pizzadejboller

Dæk til

Hver beholder skal dækkes til med eller et tætsluttende låg.

Lad dem gerne stå et par timer på køkkenbordet, før du kommer dem i fryseren.

Pizzadejboller

Frys og tø

Dejen kan opbevares i fryseren i 3 måneder. Når du skal tø dejen op, tages den direkte fra fryseren og sættes i køleskabet i 24 timer. Herefter tager du den ud på køkkenbordet 3 timer før bagetid.

Pizzadej til frysning
bottom of page