top of page
Pizza i elektrisk pizzaovn Effe Uno

BAG PIZZA I  ELEKTRISK PIZZAOVN 

Metoden

En elektrisk stenovn sikrer dig geniale pizzaer på lettest mulige måde - til gengæld fylder den godt på køkkenbordet.

Fordelen ved en elektrisk stenovn frem for en pizzaovn på gas eller brænde er først og fremmest, at den er let at varme op (et tryk på en knap) og, at du kan bruge den indendørs året rundt. 


Jeg kan godt lide en pizza der får lidt længere end en klassisk napolitansk. Det giver en lidt sprødere bund.

 

Mine foretrukne indstillinger er derfor.

 

  1. Tænd  ovnen på 425 graders top og bundvarme og lad ovnen varme op I 45 minutter.

  2. Når du sætter første pizza ind skruer du topvarmen op på 450 grader.

  3. Særligt ved første pizza bør du holde øje med, at bunden ikke brænder på.

  4. når du tager pizzaen ud, skruer du topvarmen ned til 425 grader igen.

  5. Ved de efterfølgende pizzaer gentages processen fra trin 2 og frem.

Find den rigtige pizzadej til din ovn her:

bottom of page