top of page

Sandwichbrød bagt med ost

Mængde: 

12 stk.

Lette luftige sandwichbrød med ost i midten.

INGREDIENSER

Til denne opskrift skal du bruge:


FREMGANGSMÅDE

Step 1:

  1. Lav pizzadejen helt som angivet i opskriften, men når du kommer til punktet hvor dejkuglerne skal vejes af, skal de kun veje 70 g. stykket.


Step 2:

  1. Når dejkuglerne har koldhævet i køleskabet og har stået på køkkenbordet i 1-2 timer er du klar til bagning.

  2. Benytter du almindelig ovn, forvarmes den til højest mulig temperatur på almindelig over- og undervarme. Benyt meget gerne en pizzasten eller bagestål. Bruger du pizzaovn, så sigt efter, at ovnen er omkring 375 grader varm.

  3. Stræk forsigtigt (uden at presse luften ud af dejen) hver enkelt dejkugle til en ca. 10 cm. pølse.

  4. Med fingrene presses en fordybning langs midten af pølsen (se billede nedenfor).

  5. Drys lidt olivenolie i fordybningen.

  6. Kom små stykker frisk mozzarella i fordybningen (mængde svarende til ca. 1/4 mozzarellakugle pr. brød).


Step 3:

  1. Bag brødene i ovnen til de er fint gyldne på toppen (i pizzaovn ca. 3-4 minutter, i almindelig ovn ca. 6-8 minutter).


Step 4:

  1. Brødene smager fantastisk som de er, men de kan også anrettes med salat og god italiensk pølse eller skinke på toppen.

bottom of page