top of page
Et sjovt tilbehør til stort set alt. Både pizza, men også til f.eks. flæskesteg.
![](https://static.wixstatic.com/media/d68455_3456aa5e92314d3e964c8e659023dae1~mv2.jpg/v1/fill/w_750,h_471,al_c,q_80,usm_0.66_1.00_0.01,enc_auto/Image-empty-state.jpg)
INGREDIENSER
4 appelsiner
12 bolcher (enten honning eller althea)
4 spsk. flydende honning
4 spsk. god olivenolie
1 stor knivspids flagesalt
FREMGANGSMÅDE
Læg bolcherne i en frysepose.
Med en kagerulle eller noget andet tungt knuses bolcherne til småstykker.
Fjern skrællen og det hvide på appelsinen med en kniv, så kun kødet er tilbage.
Skær appelsinen i skiver på ca. 5 mm tykkelse.
Fordel skiverne i et lag på et fad eller portionsanret på tallerken.
Hæld honning over appelsinskiverne.
Stænk olivenolie over appelsinerne.
Drys salt og bolchestykker over appelsinen.
Server straks.
bottom of page