top of page

Knasende appelsin

Mængde: 

4 personer

Et sjovt tilbehør til stort set alt. Både pizza, men også til f.eks. flæskesteg.

INGREDIENSER

  • 4 appelsiner

  • 12 bolcher (enten honning eller althea)

  • 4 spsk. flydende honning

  • 4 spsk. god olivenolie

  • 1 stor knivspids flagesalt

FREMGANGSMÅDE

  1. Læg bolcherne i en frysepose.

  2. Med en kagerulle eller noget andet tungt knuses bolcherne til småstykker.

  3. Fjern skrællen og det hvide på appelsinen med en kniv, så kun kødet er tilbage.

  4. Skær appelsinen i skiver på ca. 5 mm tykkelse.

  5. Fordel skiverne i et lag på et fad eller portionsanret på tallerken.

  6. Hæld honning over appelsinskiverne.

  7. Stænk olivenolie over appelsinerne.

  8. Drys salt og bolchestykker over appelsinen.

  9. Server straks.

bottom of page