top of page
Lidt sjov til julebordet - og så er smagen herlig!
INGREDIENSER
1 pakke smøreost (200 g.)
30 g. rød peber
30 g. grøn peber
60 g. pære
1/2 lille forårsløg
1/2 lille fed hvidløg
Salt og peber
1-2 glas oliven
2 kviste rosmarin
FREMGANGSMÅDE
Skær rød og grøn peber i små tern.
Skær pæren i små tern.
Hak forårsløget fint - skal cirka være en mængde svarende til 1/2 spsk.
Riv hvidløget fint.
Bland det hele sammen med smøreosten og smag til med salt og peber.
Kom blandingen op på det fad, du vil serverer på, og form massen til en kegle.
Sæt på køl en halv times tid.
Nip små skud af rosmarinen.
Dekorer dit juletræ med oliven og små kviste rosmarin.
Skær evt. en fin julestjerne af skallen fra en økologisk appelsin.
Stil på køl, til det er spisetid.
bottom of page