top of page

Frisk salat med røget laks og æble

Mængde: 

4 personer

En helt fantastisk forret, der har alt - fedme, røg, salt, sødt og sprødt.

INGREDIENSER

  • 150 g. Røget laks

  • 50 g. stenbiderrogn (eller mere hvis du har lyst)

  • 4 spk. creme fraiche (5 pct. eller federe hvis du har lyst)

  • 1/2 æble

  • 1 spk. Hakket purløg eller 1 forårsløg (valgfrit)

  • 1 lime

  • En håndfyld frisk mynte

FREMGANGSMÅDE

  1. Æblet skæres i fine tern (½x½ cm).

  2. Purløg/forårsløg og mynte hakkes fint.

  3. Den røgede laks skæres ligeledes i små stykker.

  4. Det hele blandes sammen med creme fraiche og smages til med salt, peber og lime.

  5. Rør forsigtigt det meste af stenbiderrognen i blandingen. Gem lidt til at pynt.

  6. Fordel i små portionsanretninger og server evt. med skiver af ovnristet sprødt rugbrød eller andet brød.

bottom of page