top of page

Coleslaw-inspireret salat med mormordressing

Mængde: 

2 personer

En herlig salat med et dansk tvist. Genial som tilbehør til frikadeller.

INGREDIENSER

  • 200 gr. hvidkål eller spidskål

  • 2 gulerødder

  • ½ agurk

  • 2-3 håndfulde rucola og/eller persille

  • 1 appelsin

  • 1 dl. kærnemælk

  • ½ citron

  • ½ spsk. sukker

  • Salt og peber

FREMGANGSMÅDE

Step 1:

  • Skær kålen i tynde lange strimler.

  • Skær agurk og gulerod i tynde flager med en kartoffelskræller.

  • Skræl appelsinen skær den i tynde både.

  • Vask Rucola/persille og tør grundigt.


Step 2 (dressing):

  • Bland saften fra citron med kærnemælk, sukker, salt og peber.

  • Rør rundt til sukkeret er opløst.


Step 3:

  • 10 minutter før servering vendes alle ingredienser sammen med dressingen.

bottom of page